Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Agri

Innredning ku og kalv

Vi har komplett innredning til alle husdyr.

Vi forhandler Fremtiden storfe- grise og hesteinnredning.

Dette er en av de mest solide innredningene som finnes på markedet.

Når det gjelder rehabilitering av eksisterende båsinnredning eller bingefronter har vi vårt unike byggesystem som kan tilpasses overalt. Enkel, praktisk og solid oppbygning.

Vi har også vår egen kalveinnredning for kalver i grupper.

Ta kontakt.

Calf-O-Tel kalvehytter leveres i flere forskjellige størrelser. Med den enkle konstruksjonen kan frontgitteret brukes både i hytteåpningen og som front på luftegården. Det patenterte gitteret har en praktisk hjørneløsning for smokkbøtte og høy/grovfôrhekk.

Calf-O-Tel kalvehytter er produsert i polyester som er forsterket med glassfiber. Den har anti-UV topplag som reflekterer solstråler og hemmer oppvarming i kalvehytten.

Et hardt belegg innvendig forsterker hytten og gir en overflate som er lett å holde ren.

Frontbrettet holder liggeunderlaget (tallen) på plass.

Hjulmontering er standard og forenkler flytting og rengjøring.

Leveres med bøyle for fôrskål i frontåpningen, eller med komplett luftegård. Kombifeeder for høy og kraftfôr i en kombinert automat kan leveres som tilleggsutstyr. I bunnen en skål for kraftfôr og høy plasseres på toppen. Kombifeederen festes til frontgitter og pga. det unike design er både kraftfôr og høy beskyttet mot regn. Egner seg derfor godt utendørs.


Tekniske spesifikasjoner

Calf-O-Tel Small
Hytte: 150 x 120 x125 cm Luftegård: 150 x 120 x 100 cm

Calf-O-Tel Comfort
Hytte: 200 x 120 x 140 cm
Luftegård: 150 x 120 x 100 cm

Calf-O-Tel XL-5
Hytte: 260 x 225 x 180 cm
Luftegård: 225 x 225 x 105 cm

Calf-O-Tel Åpen topp standard
Hytte: 150 x 150 x 115 cm
Høide totalt: 130 cm

Calf-O-Tel Åpen topp på ramme
Enkelthytte på ramme
Hytte: 157 x 106 x 165 cm

To hytter på ramme
Hytter: 157 x 212 x 165 cm

Tre hytter på ramme
Hytter: 157 x 308 x 165 cm

KALVEJAKKE fra CozyCalf , er en slitesterk kalvejakke med høy isoleringsevne.

Dette sikrer at kalven har maksimal beskyttelse mot kulde og trekk- uten at kalven svetter og blir våt under jakken.

Jakken kan vaskes i maskin, men skal ikke sentrifugeres!

En kalv som fryser bruker unødvendig energi på å holde kroppstemperaturen oppe, som resulterer i redusert tilvekst og dårligere imunforsvar.

SuperSoft liggebåsmatter har et avbalansert forhold mellom bløthet og gode holdbarhetsegenskaper. Resultatet er et liggeunderlag for kuen, som yter den optimal komfort. Dermed reduseres risikoen for skader på kne, ledd og spener.

SuperSoft-matten er enkel og genial. Den består av en 22 eller 35 mm. tykk skummatte, som er hermetisk forseglet og formstabil. Matten består av 75-80% luft og er et unikt varmeisolerende liggeunderlag.

Anti-slip

Fleksibliteten og bløtheten i SuperSoft-matten tillater kuen å få godt fotfeste når den legger eller reiser seg. Dermed elimineres den naturlige angst for å gli eller skli ut i båsen. Risikoen for skader på kne, ledd, ømme klauver og utsatte spener reduseres.

Hygiene
SuperSoft-matten er ikke porøs og kan ikke oppsuge væske. Dermed forhindres bakterievekst og hygienen i hele liggearealet forbedres. Dette har en positiv innflytelse på problemer som f.eks. jurbetennelse, samtidig som vask og desinfeksjon går hurtig og lett. Matten har ikke vist tegn til å bli ødelagt av de kjemikalier som brukes i moderne gårdsdrift. Ved rengjøring med høytrykksvasker er minimumsavstanden 100 mm.

Bruksanvisning
Matten skal kun legges på den slette båspallen og ikke ut over spalten, ettersom skader på matten i så fall kan oppstå. Plasseres med en innbyrdes avstand på 3 cm., fordi mattene utvides når kyrene ligger på dem. Matten skal fastmonteres med 2 stk. bolter i fronten.

SuperSoft er den originale Cow Comfort Mayo-Mat
Liggebåsmatten SuperSoft er den originale patenterte Cow Comfort Mayo-Mat produsert i Irland. I Norge selger Husdyr Systemer denne matten under navnet SuperSoft. De originale mattene fra Irland har merket til høyre støpt inn i selve matten. Dersom liggebåsmatten ikke bærer dette merket, er det ikke den originale bløte matten fra Irland.

Tekniske spesifikasjoner

Oversiden:
Undersiden:
Materialle:
Størrelse:


Farge:Hammerslagsprofil
Helt slett
Vanntett rågummiskum
115 x 183 mm. Tykkelse 22 mm.
135 x 200 mm. Tykkelse 22 mm.
115 x 190 mm. Tykkelse 35 mm.
Sort