Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Agri

Sprayfo lam

Sprayfo Lammegodt den ideelle melkeerstatning til lam og kje

Sprayfo Lammegodt leveres i to varianter: Sprayfo Lam 51 med høyt innhold av skummetmelk og Sprayfo Exelent som er "myse-/skummetmelkebasert".

Sprayfo Lammegodt - er tilpasset vitamin og mineralbehovet til lam og kje. Med Trouw Nutrition unike produksjonsmetode spaltes fettpartikklene ned til 1/1000 og med spraytørkingen kapsles fettpartiklene inn i melkeprotein noe som gjør at melkeerstatningen ikke inneholder fritt fett. Dette gjør at melkeerstatningen er lett å fordøye for lam og kje, og diarèproblemer minimeres. Samtidig er holdbarheten hele 12 måneder.

SSP Sprayfo Sikkerhets Pakke

For å øke sikkerheten på Trouw Nutrition Sprayfo lammemelkserstatning har Trouw Nutrition utviklet et komplett sikkerhetsprogram som vi kaller Sprayfo Sikkerhets Pakke som består av:

Trouw Nutrition Syre-Mix

For en sunn flora i løypen. Kombinasjon av de tilsatte syrer bevirker en naturlig barriere mot sykdomsfremkallende bakterier og øker opptaket av protein.

Mikro innkapslet fett

For bedre tilvekst med mindre risiko. Det er svært kort tid til disposisjon for energiopptak i tynntarmen. Derfor blir fettpartiklene (energien) redusert fra 20 til 2 micron, (disse fettpartiklene er 1000 ganger mindre enn i flytende fett) får en betydelig større overflate og blir fullstendig absorbert.

Villi Vital

For en sunn tynntarm. Villi Vital er energi og materiale som stimulerer veksten av tarmtotter i tynntarmen og derved gir en sterk utvikling av tarmtottenes lengde og dermed overflate. Dette resulterer i en bedre tilvekst. Villi Vital restituerer tarmtotter som er ødelagt pga. sykdom (spesielt diarè).

Prebiotic

For en mer stabil flora i tykktarmen. Sprayfo Prebiotic gjærer i tykktarmen og reduserer dermed pH nivået. Stimulerer tarmfloraen og hemmer uønsket bakterieflora. Forbedrer opptaket av mineraler.

Immuno Active+

For en bedre naturlig motstandskraft. Det passive immunforsvaret er midlertidig og forutsetter en optimal tilførsel av råmelk. Hurtig utvikling av et aktivt immunforsvar er en forutsettning for at oppdrettsperioden skal bli problemfri. "Immuno Active+" stimulerer utviklingen av det medfødte immunforsvar.