Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

om oss

Det startet med sertifisering av silobaner til landbruket. Det er nå utvidet til også å gjelde industrielle løfteinnretninger.

Fra 1984 til i dag

Bryne landbruksservice A/S ble startet i Januar 1984, og har siden den gang utvidet lokaler, ansatte, kompetanse og varelager.

Bryne landbruksservice A/S er et spesialfirma for innendørsmekanisering. Me æ fagfolk og vil væra best på det me gjære.

Vår styrke er våre medarbeidere. Det spenner fra mange års praktisk erfaring, til fagutdanna personer. I tillegg har vi satset på kvalitetsprodukter, og sammen med ca. 15 andre forhandlere startet firmaet Husdyrsystemer. HS fungerer som et samlende innkjøpssenter for eierne, og på den måten har vi konkurransedyktige priser.

Bryne Landbruksservice A/S er også ledende på montering, service og sertifisering av løfteinnretninger. I mange år har vi et tett og godt samarbeid med TKS. TKS er den eneste produsenten av elektriske taljer i Norden, og har et bredt spekter av enkeltbaner, svingkraner og traverskraner. Taljene kan leveres fra 125kp til 6.000 kp. Vi leverer også større vaiertaljer. Det startet med sertifisering av silotaljer til landbruket. Det er nå utvidet til også å gjelde industrielle løfteinnretninger.